Afleveringsvoorwaarden/ Retouren/ Klachtenprocedure/ Garantie

Afleveringen en Verzendkosten

Heeft u een bestelling gedaan via Sedummest.nl, dan zorgt Sedumshop BV dat de zending via Post.nl wordt bezorgd op het door u opgegeven huisadres of afleveradres. Voor afleveringen binnen Nederland geldt een vast bezorgtarief van 7.25 euro per zending. Voor leveranties aan België geldt een vast bezorgtarief van 19.50 euro per zending.

Zichttermijn / retourneren

U mag een afgeleverd artikel binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden aan ons retour zenden. Daarmee ontbindt u de aankoop van dat artikel en heeft u recht op teruggave door Sedumworld.com van het bedrag van de aankoop inclusief de eventuele verzendkosten die u reeds aan Sedumworld.com heeft betaald met betrekking tot het geretourneerde artikel. De kosten die u maakt voor het retourneren worden niet vergoed. U kunt uw bestelling alleen retourneren indien de betreffende goederen compleet,onbeschadigd,ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Wanneer u de geleverde artikelen na afloop van de zichttermijn niet aan Sedumworld.com heeft teruggezonden is de koopovereenkomst definitief. Na de periode van 14 dagen kunt u uw aankoop niet meer zonder reden retourneren. De door Sedumworld.com reeds ontvangen betaling wordt uiterlijk binnen 30 dagen na de ontbinding terugbetaald. Het is aan u om aan te tonen dat u tijdig van uw recht tot retourneren gebruik heeft gemaakt. Daarom raden wij u aan ervoor te zorgen da u in het bezit bent van een bewijs van afgifte of vergelijkbaar document van het vervoersbedrijf. U kunt het artikel niet terugsturen wanneer sprake is van één  of meer van de volgende situaties ; Het artikel is gedurende de periode dat u het op zicht had onoordeelkundig gebruikt of is beschadigd ; Het artikel kan snel bederven of verouderen (bijvoorbeeld planten).

Hoe werkt retourneren

Stuur een e-mail naar info@Sedumworld.com t.a.v. de afdeling klantenservice . Geef aan wat u wilt retourneren, het ordernummer en eventueel de reden van het retourneren. Vermeld ook het rekeningnummer waarop het bedrag moet worden geretourneerd. U ontvangt dan het volledige retouradres voor de te retourneren artikelen.

Klachtenprocedure

Mocht u een opmerking of klacht hebben over ons , onze werkwijze of onze producten dan vernemen wij deze graag. Stuur een e-mail naar info@Sedumworld.com t.a.v. de afdeling klantenservice .Wij zullen deze klacht terstond behandelen en wij zullen u laten weten wanneer u volledig antwoord kunt verwachten. Wij streven altijd naar een passende oplossing. Indien dit echter niet mogelijk is bieden wij de mogelijkheid geschillen door te verwijzen naar de Geschillencommissie Stichting Webshop Keurmerk. De voorwaarden hiervan kunt u vinden onder de rubriek ; Algemene voorwaarden.

Garantie

Sedumworld.com geeft de volgende kwaliteitsgarantie voor Sedummest producten. Samenstelling van de 100% organische meststof als aangegeven op Sedummest emmer-etiket.